322,723
Total dites
tes IQ

tes IQ

  • Tes kasebut dumadi saka 25 pitakonan.
  • Sampeyan ora bakal diwatesi dening wektu.
  • Priksa manawa njupuk tes ing lingkungan sing sepi.
Miwiti tes IQ

Skor IQ paling anyar

US santos 1 minute ago IQ: 121
RU елизавета 4 minutes ago IQ: 119
DE Emmely 42 minutes ago IQ: 70
MP Anonymous 43 minutes ago IQ: 103
UG jaredjast28 52 minutes ago IQ: 89
ES Janis 54 minutes ago IQ: 101
TW 54 minutes ago IQ: 70
KR susan 1 hour ago IQ: 95
TV shannon 1 hour ago IQ: 70

Apa tes IQ?

IQ yaiku akronim sing tegese kecerdasan intelijen. Tes IQ minangka cara sing apik kanggo ngukur kecerdasan, kualitas mental, lan kemampuan kognitif. Iku bakal mbantu sampeyan sinau luwih akeh babagan sampeyan. Biasane digunakake dening institusi pendidikan minangka bagean saka proses penempatan lan pilihan. Iki uga dibutuhake saka calon minangka bagean saka aplikasi kerja.

Tes IQ migunani banget kanggo mangerteni carane wong mikir lan ngolah informasi. Iku ngukur nalar wong, pemecahan masalah lan katrampilan mikir logis. Menapa malih, Iku mbukak kekiyatan lan kelemahane, supaya sampeyan bisa nambah ing wilayah lan nindakake luwih apik ing karya utawa sekolah, lan malah bisa mbantu milih dalan karir!

Sapa kita

Tim riset kita kasusun saka klompok Ph.D. peneliti ing bidang psikologi lan ilmu perilaku kognitif. Kanggo ngembangake tes IQ sing bisa dipercaya, ilmu data wis digunakake sacara ekstensif kanggo nindakake akeh studi babagan aktivitas otak nalika ngrampungake pitakonan IQ, lan asil kasebut mbantu kita nalika ngembangake tes.

Kita ngembangake pirang-pirang pitakonan sing ngandhani akeh babagan intelijen sampeyan. Sampeyan bakal tundhuk 25 pitakonan, jawaban sampeyan bakal dievaluasi uga wektu sing ditindakake kanggo ngrampungake tes, sawise sampeyan bakal diwenehi skor IQ. Sampeyan uga bakal dilaporake babagan kepinteran sampeyan ing klasifikasi, penalaran logis, pangenalan pola, lan penalaran spasial.

Penalaran spasial

Kemampuan kanggo mikir babagan obyek ing dimensi spasial lan carane nggawe kesimpulan saka wong-wong mau.

Pangenalan pola

Kemampuan kanggo ngenali lan ngekstrak pola lan ngenali urutan ing lingkungan sing semrawut.

Penalaran logis

Kemampuan kanggo nggawe kesimpulan saka kasunyatan sing winates lan carane ngenali.

Katrampilan klasifikasi

Kemampuan kanggo nggabungake kabeh informasi sing relevan lan ngerteni.

Kepiye cara ngitung skor IQ?

Rumus pitungan IQ umum = Umur Intelektual ÷ Umur Wong Aktual x 100. Nanging, kanggo nemtokake skor sampeyan, jumlah pitakonan sing dijawab kanthi bener, durasi tes, lan umur dianggep nalika ngitung skor IQ.

TCTerms dianugerahi adhedhasar kangelan pitakonan, karo considering faktor wektu. Pitakonan sing gampang biasane njupuk 15 detik, dene sing medium njupuk antarane 30 nganti 60 detik, lan watara 90 detik kanggo njawab pitakonan sing angel.

Napa sampeyan kudu njupuk tes IQ?

Tes IQ bisa nemtokake tingkat pemecahan masalah, pamikiran logis, lan kemampuan nalar. Kajaba iku, ngevaluasi kabisan kognitif, kawruh umum, lan kapasitas kanggo milih kanthi wicaksana lan njupuk keputusan sing bener.

Uga bisa digunakake kanggo bocah-bocah sadurunge enrollment sekolah kanggo nemtokake manawa dheweke wasis utawa duwe cacat mental. Sampeyan uga bisa mbantu golek karir sing cocog karo pribadine.

Apa Skala IQ?

Miturut grafik distribusi IQ, wong normal duwe skor IQ rata-rata 100 poin. Kanthi standar deviasi σ = 15 poin saka rata-rata, tingkat IQ bisa ditetepake kaya ing ngisor iki:

  • Skor IQ ndhuwur 145 — minangka tandha kecemerlangan utawa genius. Sawetara wong bisa tekan tingkat iki.
  • Skor IQ saka 131 nganti 145 — nuduhake yen sampeyan cukup wasis.
  • Skor IQ saka 116 nganti 130 — nyaranake tingkat intelijen sing unggul.
  • Skor IQ saka 85 nganti 115 — sawetara iki dianggep minangka khas kanggo sing duwe rata-rata IQs.
  • Skor IQ saka 70 nganti 84 — propose Intelligence borderline.
  • Skor IQ saka 55 nganti 69 — nuduhake yen sampeyan duwe intelegensi sing kurang.
  • Skor IQ ngisor 55 — iku tandha saka intelegensi banget kurang.

Kanggo sing entuk skor ing ngisor tingkat rata-rata lan tujuane kanggo nambah skor IQ. Sampeyan bisa tansah mbaleni tes IQ kanggo ndeleng dandan.

Distribusi IQ

55 70 85 100 115 130 145 Banget Low kurang Borderline Rata-rata unggul diwenehi hadiah Genius

Sifat IQ sing dhuwur

  • Kapabilitas nalar sing kuwat
  • Observant & Perspicacious
  • Kepengin karo kasampurnan
  • Dikontrol dhiri & Dhuwur dhiri
  • Passionate & Dreamer
  • Penylametan memori sing kuwat
  • Kemampuan adaptasi gedhe
  • Rasa penasaran sing ora ana watese
  • Open minded & Fleksibel
  • Rasa humor sing dhuwur

Sifat IQ Kurang

  • Kurang pemikiran logis
  • Mréntahaké kanggo emosi
  • Sithik ambisius
  • Sikap nyalahake
  • Kapabilitas nggawe keputusan sing lemah
  • Kangelan sinau
  • Kurang rasa percaya diri
  • Prilaku agresif
  • Pikiran cethek
  • Kurang pamikiran kritis

Klasifikasi % kurva lonceng

Kurva lonceng minangka perwakilan visual tingkat IQ kanthi standar deviasi 15 saka rata-rata. Iki nuduhake proporsi wong kanthi saben tingkat IQ ing kabeh populasi. Contone, 68% saka populasi diklasifikasikake minangka (Rata-rata) kanthi skor IQ ing kisaran 85 - 115. Nanging, mung 0,5% saka populasi sing diklasifikasikake minangka (Genius) lan duwe skor IQ ndhuwur 145.

Banget Low kurang Borderline Rata-rata unggul diwenehi hadiah Genius 0.5% 2% 13.5% 13.5% 68% 0.5% 2% IQ 55 IQ 70 IQ 85 IQ 115 IQ 130 IQ 145

Karakteristik tingkat IQ

Skor IQ ngandika akeh bab wong, nanging statement ora deductively buktiaken; sawetara sipat wis katon ing wong ing saben skala IQ. Ora kabeh sipat kasebut ana ing wong, nanging saben wong bakal mriksa paling ora telung sipat sing kasebut.

Genius

Cepet sinau, cepet mikir lan ngomong, memori banget, penasaran, mimpin kanthi alami, seneng ngatasi masalah, lan perfeksionis.

diwenehi hadiah

Pembaca awal, sensitif marang perasaan wong liya lan kepengin weruh; dheweke nduweni standar dhuwur kanggo awake dhewe lan wong liya, nduweni kosakata sing akeh banget, pinter, inovatif lan inventif.

unggul

Bisa adaptasi banget, ngakoni yen dheweke ora ngerti apa-apa, penasaran, liberal, discretion dhuwur, nimbang wong liya, sinau lan konsentrasi akeh, lucu banget lan seneng dhewekan.

Rata-rata

Hasrat lan emosional, Banget seneng-seneng, efektif ing dealing karo wong liya, mbukak-minded, pinter, imajinatif lan artistik.

Borderline

Ketergantungan banget marang wong liya kanggo kabutuhan dhasar, mikir dheweke ngerti kabeh, terus-terusan nyalahake wong liya, lan egois.

kurang / Banget Low

Agresif, ciyut, lan ora bisa nampa kritik. Dheweke angel sinau ide anyar nanging bisa mbantah tanpa pungkasan.

Penentu IQ

IQ individu bisa dipengaruhi dening akeh faktor. Nanging, Genetika lan lingkungan minangka unsur utama sing mbentuk intelijen kanggo umume wong.

Genetika

Iku kasunyatan sing ana korélasi antarane genetika lan IQ. Iki minangka salah sawijining unsur sing nduwe pengaruh paling gedhe marang kecerdasan manungsa. Kanthi ngevaluasi variasi genom saka klompok individu, peneliti nyoba nemtokake gen sing ana gandhengane karo IQ. Dheweke duwe panemu manawa sawetara gen sing saben-saben nyumbang banget kanggo IQ ing konteks sing rumit.

Lingkungan

Lingkungan uga nduwe pengaruh gedhe marang kapinteran. Pembentukan kecerdasan umum dumadi nalika perkembangan bocah. Iki dipengaruhi dening macem-macem faktor, kalebu lingkungan omah, pendidikan wong tuwa, tingkat sosial ekonomi, budaya, kesempatan pendidikan lan sinau, perawatan kesehatan, lan nutrisi. Mesthi, ora saben wong sing digedhekake ing lingkungan sing padha nduweni tingkat kapinteran sing padha, nanging iki amarga faktor liya sing mengaruhi IQ.

Gender lan skor IQ

Kita wis nliti asil saka 100.000 tes ing database kita kanggo loro jender. Kita nyimpulake yen ora ana variasi rata-rata IQ antarane jender. Pria lan wanita duwe IQ rata-rata 100,97 lan 100,59. Nanging, wong lanang unggul ing tantangan spasial nalika wanita unggul ing pangenalan pola.

lanang wadon IQ 100.97 IQ 100.59

Negara lan skor IQ

Kita wis nganalisa data ing basis data lan nemokake manawa IQ beda-beda ing antarane negara. Ya, sing bener. Unsur geografis mengaruhi lan beda-beda IQ antarane bangsa. Kita pitados bilih adat istiadat, lan beda budaya ing antawisipun bangsa saged gadhah peran ingkang wigatos ing IQ umumipun bangsa.

Kita nemtokake rata-rata IQ kanggo saben negara lan ngerteni manawa wong-wong sing manggon ing iklim sing luwih anget duwe IQ sing luwih murah tinimbang sing manggon ing iklim kutub utawa malah sedheng. Jepang teka ing ndhuwur leaderboard karo 106-poin. Nyatane, perlu dicathet yen IQ rata-rata kabeh populasi donya yaiku 100.

Liwat kita, sampeyan bisa ngawasi rata-rata IQ saben negara saka data wektu nyata sing akurat.

IQ rata-rata miturut negara
Jepang Jepang 106
Taiwan Taiwan 106
Singapura Singapura 105
Hong Kong Hong Kong 105
Cina Cina 104
korea kidul korea kidul 102
Belarus Belarus 101
Finlandia Finlandia 101
Jerman Jerman 100
Walanda Walanda 100
Kanada Kanada 99
Australia Australia 99
Swiss Swiss 99
Inggris Raya Inggris Raya 99
Selandia Anyar Selandia Anyar 98
Austria Austria 98
Denmark Denmark 97
Belgia Belgia 97
Amerika Serikat Amerika Serikat 97
Norwegia Norwegia 97
Swedia Swedia 97
Prancis Prancis 96
Polandia Polandia 96
Rusia Rusia 96
Irlandia Irlandia 95
Italia Italia 94
bongso Spanyol bongso Spanyol 93
Portugal Portugal 92
Israel Israel 92
Yunani Yunani 90
Ukraina Ukraina 90
Meksiko Meksiko 87
Turki Turki 86
Argentina Argentina 86
Brasil Brasil 83
India India 76

Pitakonan Paling Sering

Suwene suwene njupuk tes?

Tes kasebut ora ana watesan wektu. Nanging, biasane njupuk 20-30 menit kanggo ngrampungake. Faktor wektu dianggep nalika ngitung asil. Mula, disaranake sampeyan mangsuli pitakon kanthi cepet supaya bisa nambah skor IQ ing pungkasan tes.

Apa skor IQ kanggo wong normal?

IQ rata-rata ana ing antarane 85 lan 115. Wong normal biasane entuk skor 100, yaiku rata-rata IQ umume wong, lan sawetara skor luwih dhuwur lan sawetara skor luwih murah, nanging wong kasebut tetep ana ing kisaran normal yen skor antarane 85 lan 115.

Apa skor IQ maksimum?

Skor IQ paling dhuwur sing dicathet yaiku 160. Wong sing entuk skor iki dianggep wasis. Skor kanggo bakat IQ diwiwiti saka 146 lan mung sawetara wong (mung 0,5% saka total populasi) bisa tekan tingkat iki utawa luwih. IQ paling dhuwur sing didokumentasikake yaiku Albert Einstein, yaiku 160 poin, lan durung ana sing entuk skor luwih saka iku.

Apa aku kudu nyiapake lan sinau sadurunge njupuk tes?

Tes IQ biasane dimaksudake kanggo ngukur kapasitas kognitif lan kemampuan ngatasi masalah tinimbang memori sampeyan. Nanging, otak bisa dididik kanthi pitakonan IQ luwih dhisik supaya bisa disiapake lan terbiasa karo format pitakonan kasebut. Kajaba iku, kanggo mesthekake yen level sampeyan ditaksir kanthi akurat, disaranake sampeyan ngrampungake tes ing setelan sing tenang tanpa gangguan nalika nggatekake.

Apa sing bakal daktampa sawise ngrampungake tes IQ?

Sawise rampung tes kasebut, sampeyan bakal entuk skor numerik lan sertifikat sing disertifikasi kanthi jeneng, tanggal lan skor. Sampeyan uga bakal nampa peringkat nasional lan internasional lan akses seumur hidup menyang asil nggunakake alamat email sampeyan.

Pira pitakonan sing kudu dakjawab?

Ujian IQ kasusun saka 25 pitakonan sing kudu dijawab, saben saka kategori sing béda. Multiple facets of intellect diukur kanthi pitakonan. Peneliti nemokake yen kurang saka 25 pitakonan ora bisa netepake tingkat intelek kanthi efektif lan luwih saka 25 pitakonan bisa nyebabake peserta ujian ilang konsentrasi.

Apa aku bisa ngakses asilku kapan wae?

Sawise tes sampeyan divalidasi, sampeyan entuk akses seumur hidup menyang asil sampeyan. Sampeyan bisa mbalekake asil nggunakake alamat email sing didaftar karo kita.

Kaping pirang-pirang diidini mbaleni tes?

Sampeyan diijini mbaleni tes kaping pirang-pirang sing dikarepake. Sampeyan duwe kasempatan kanggo nambah skor IQ anggere sampeyan mikir sampeyan bisa nindakake luwih apik yen sampeyan mbaleni.

Sepira akurat tes IQ?

Kita nyedhiyakake tes IQ sing bener lan asli kanthi online. Tes kasebut dikembangake dening psikolog profesional lan peneliti PhD ing bidang psikologi kognitif lan intelijen kanggo menehi evaluasi IQ sing bisa dipercaya lan akurat. Algoritma kasebut nggawe kesimpulan babagan peringkat kabupaten adhedhasar data wektu nyata. Nanging kaya sistem apa wae, ana wates kesalahan, nanging kita duwe persentase sing sithik, mula kita njamin yen sampeyan bakal entuk akurasi sing paling apik kanggo ngukur tingkat intelijen.

Napa sampeyan takon informasi pribadhi sawise rampung tes?

Data pribadi sampeyan aman karo kita. Kita janji bakal tetep pribadi lan ora nyritakake menyang pihak njaba. Nanging, data kayata umur, negara, lan spesialisasi, bakal digunakake minangka faktor kanggo nemtokake tingkat IQ sampeyan. Anak umur 12 taun bisa uga duwe IQ sing luwih dhuwur tinimbang wong diwasa 28 taun, sanajan dheweke mangsuli pitakon sing padha kanthi bener, amarga faktor umur kanggo nemtokake tingkat intelijen.

Sing luwih apik: penilaian IQ online utawa kertas?

Debat babagan penilaian IQ online utawa kertas luwih apik ora dirampungake. Nanging, ana sawetara faktor penting sing kudu ditimbang nalika nggawe pilihan iki: Pisanan, sampeyan bisa njupuk online kapan wae sampeyan pengin lan saka ngendi wae. Kasunyatan manawa kasedhiya ing pirang-pirang basa minangka keuntungan liyane. Nanging, versi kertas bisa luwih akurat lan dipercaya lan ngapusi uga luwih angel, mula iku pilihan sing luwih apik kanggo wong sing pengin nggawe manawa asile akurat.

Apa wong ngomong babagan kita

Vote sampeyan wis dikirim, Matur nuwun! 4.32 / 5 Suara: 281

Iku pengalaman sing luar biasa. Aku ngetung 136 lan nampa laporan banget rinci lan sertifikat profesional langsung tanpa perlu kanggo ngunjungi psikolog. Aku seneng pitakonan lan kabeh pengalaman. 100% dianjurake!

Aku nggoleki tes IQ premium kanggo njupuk lan aku begja nemokake iki. Pitakonan kasebut pancen menarik lan aku seneng njupuk. Aku ngetung 140, mula saiki aku wis disertifikasi jenius!

Aku rada bingung milih kuliahku. Sawise njupuk tes iki, aku ngerti kekuwatan lan kelemahanku lan bisa nggawe keputusan babagan kuliahku. Iku Fantastic, aku nyaranake nyoba metu.

Aku nyoba akeh ujian IQ online lan ora yakin yen padha akurat. Aku bisa ngerteni manawa tes iki bisa dipercaya amarga akeh pitakonan sing angel. Iku uga supaya kula ngerti peringkat antarane liyane, kang tenan mbiyantu.

Aku nemokake ujian sing menarik banget lan aku mung entuk skor 126 poin. Nanging, aku yakin sampeyan bisa nggunakake situs web iki minangka alternatif kanggo penilaian IQ berbasis kertas tradisional sing digawe dening psikiater sing wis disertifikasi.

Aku mung rampung kabeh 25 pitakonan, iku pengalaman banget Gamelan. Aku langsung entuk asil lan aku ngerti manawa tes kasebut ditindakake dening para ahli. Apik banget yen saben-saben sampeyan bisa nyoba otak lan seneng-seneng ing wektu sing padha.

Situs web pancen nyengsemaken! Pitakonan kasebut rada angel, nanging cukup. Aku nindakake ujian IQ nyata karo psikolog, lan asil kayane meh padha. Sakabèhé, aku menehi 5 saka 5 lintang.

Minangka psikiater, aku duwe kesempatan kanggo nyoba akeh tes IQ, lan aku bisa ngomong yen iki paling apik ing antarane kabeh tes online liyane. Platform kasebut nggawe luwih gampang kanggo nindakake tes IQ kanggo para klien. Sampeyan lagi nindakake kanthi apik. Dijogo!

Mung 28 menit kanggo ngrampungake kabeh pitakonan. Aku entuk skor sing marem 135. Aku ora yakin yen aku bisa nindakake nanging saiki wis rampung, aku rumangsa apik banget babagan kemampuan kanggo ngatasi tantangan intelektual.